Kalıcı Zayıflamak İçin Diyet

Kalıcı Zayıflamak İçin Diyet
Kalıcı Zayıflamak İmkansız Değildir!

Perşembe

Kalıcı Zayıflama Kalori Kısıtlaması

Kalıcı Zayıflama Kalori Kısıtlaması

Kalıcı zayıflama konusunda birçok kişinin yaptığı bir uygulamadır kalori hesabı ve kısıtlaması. TV'lerden, gazetelerden öğrendiğimiz bölük pörçük bilgilerle kalori hesabı yapmaya başlarız. Neyin ne kadar doğru olduğunu bilmeden. 

Kalıcı zayıflama, bilimsel gerçekler bize der, ihtiyacımız var, yani bize dayatılanın %25-%40 daha azı kadar yemek, sağlıklı ve uzun bir yaşam demek. 

Kalıcı zayıflama, vücudun ihtiyacı kadar tüketimi öngörür. Aç kalmak ya da aslında tüketilmesi gereken porsiyonların üstüne çıkmak çözüm olamaz. Tıkınmadan yemek yemek gerekir. Dengeli beslenme, vücudu ve iç organlarımızı daha az yıpratır, DNA hasarı oluşmaz, oksitlenme olmadığı için de daha sağlıklı demektir.


gelişerek zayıflama
Kalıcı zayıflamanın tek adresi: Gelişerek Zayıflama


"Yürümenin Kalıcı Zayıflama Etkisi" yazımızı okudunuz mu?


Kalıcı zayıflama, bilinçsiz aç kalmanın kişinin kendisine işkencesi demektir. Açlık diyeti diye uydurulan şeyleri yapan insanlar düpedüz hastadır. Ruhsal olarak. Sağlıklı düşünülemediği için bu yol seçilmiştir. Anoreksiyası olan insanlar da bunun farkına varmalı. Kendisi farkına varamıyorsa profesyonel yardım alarak bu bilince ulaşmalı ve ruhsal anlamda önce ağırlıklarından kurtulmalıdır. 

Kalıcı zayıflama, uygulanan zayıflama programlarında miktar algısı üzerinde yapılan çalışmalar genellikle olumlu sonuçlar verir. Mesela herkes bir öğün katı tüketim yapmadığında ölmediğini mutlaka görmelidir. Bize yapılan şartlanmaları zihinsel olarak değiştirmek ve besin dışından gelecek olan enerji kaynaklarını doğru kullanarak aslında yine beslenmek; ruhsal ve zihinsel olarak... Kesinlikle doygunluğu yaşarız. 

Buraya tıklayarak online zayıflama kilobekçiliği sistemi hakkında detaylı bilgi edinebilir, hayatınızı yeniden başlatabilirsiniz. 

Kilobekçiliği Nedir? videomuzu izlemeden geçmeyin :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder